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The collection was born from an idea by the Maestro,
combining design and function with a new element: each piece of cutlery has a speci c use. The risotto spoon in order to taste, at last, the sauce as well. The spaghetti spoon and fork, a modern and fashionable couple. The tongs that allow to savor hors d’oeuvres and fried food without piercing them. The steak set with the famous two-prong fork and the rigorously scalpel-shaped steak knife, in order not to fray the meat. The ambidextrous  sh knife, created to meet with the needs of a left-handed person and divide the  sh with just one touch. The philosophy that inspired the design of the series is the one of the chopstick. Handles and knobs are actually references to the famous Japanese object, while bowl and prongs maintain, in their lines, all the rich gastronomic Italian tradition.
design et fonctionnalité avec un élément neuf: chaque couvert a une utilisation spéci que. La cuillère risotto pour goûter en n même le condiment. La cuillère et la fourchette spaghetti, couple moderne et actuel. La pince personnelle qui consent de savourer des hors-d’œuvre et des fritures sans les embrocher. Le couple viande avec la fameuse fourchette à deux dents et le couteau beefsteak rigoureusement en «bistouri», pour ne pas ef locher la viande. Le couteau à poisson ambidextre, conçu pour venir à la rencontre de l’exigence d’un gaucher et séparer le poisson d’un seul geste. La philosophie qui a inspiré le design de la série est celle du chop stick. Les manches et les queues sont en effet des citations du fameux objet japonais, tandis que les tasses et les dents conservent dans leur ligne toute la savante tradition gastronomique italienne.
funcionalidad con un elemento nuevo: cada cubierto tiene un empleo especí co. La cuchara risotto para saborear  nalmente también el condimento. La cuchara y el tenedor espaguetis, pareja moderna y actual. Las pinzas personales que permiten saborear entrantes y frituras sin ensartarlos. La pareja carne con el famoso tenedor de dos dientes y el cuchillo bistec rigurosamente tipo “bisturí”, para no deshilachar la carne. El cuchillo para pescado ambidiestro, concebido para salir al encuentro de las exigencias de un zurdo y separar con un solo toque el pescado. La  losofía que ha inspirado el design de la serie es la de un chopstick. Los mangos y espigas son de hecho citaciones del famoso objeto japonés, mientras que las tazas y los dientes conservan en sus líneas toda la sabia tradición gastronómica italiana.
die Design und Zweckmäßigkeit mit einem völlig neuen Element vereint: jedes Besteckteil ist für einen ganz besonderen Verwendungszweck bestimmt. Der Risottolöffel erleichtert das Servieren in Portionen und das gleichmäßige Verteilen von Einlagen/Saucen, die den Risotto anreichern. Der Löffel wird im raf nierten Set mit der Spaghettigabel präsentiert. Die praktische Greifzange ist für das bequeme Verkosten von Vorspeisen und frittierten Appetizern gedacht. Das Fleischset besteht aus der üblichen langen Gabel mit zwei Zinken und dem klassischen, wie ein Seziermesser gestaltetem Steakmesser zum perfekten Tranchieren des Filets. Das Fischmesser ist auch für Linkshänder gedacht und ermöglicht das einfache und mühelose Zerteilen des Fisches. Die Philosophie, die dieses Design inspiriert, steht im ‘Chopstick’ Zeichen: Griffe und Stiele verweisen auf die berühmte japanische Formgestaltung, während die Hohl ächen und Zinken in ihren Linien voll und ganz der reichen italienischen Tradition verbunden sind.
La collection naît d’une idée du Maestro qui conjugue
Nace de una idea del Maestro que conjuga design y
Die Kollektion geht auf eine Idee des Meisters zurück,
Gualtiero
Marchesi
Oriental inspirations for unusual tools
e funzionalità con un elemento nuovo: ogni posata ha un utilizzo speci-  co. Il cucchiaio risotto per gustare  nalmente anche il condimento. Il cucchiaio e la forchetta spaghetti, coppia moderna e attuale. La pinza personale che consente di assaporare antipasti e fritti senza in lzarli. La coppia carne con la famosa forchetta a due rebbi ed il coltello bistecca rigorosamente a “bisturi”, per non s lacciare la carne. Il coltello pesce ambodestro, ideato per venire incontro all’esigenza di un mancino e separare con un solo tocco il pesce. La  loso a che ha ispirato il design della serie è quella di un chopstick. Manici e codoli sono infatti citazioni del famoso oggetto giapponese, mentre tazze e rebbi conservano nel- le loro linee tutta la sapiente tradizione gastronomica italiana.
Nasce da un’idea del Maestro che coniuga design


































































































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