Page 223 - index.html
P. 223

For a versatile and creative food presentation
in different moments of the day - from breakfast to aperitives, from dinner to food design, a perfect mixture of elements meant for stylish and trendy bars and restaurants. A synthesis of the new vision of the plain and elegant presentation for the most demanding chefs’ creations. A simple and fanciful game of valuable materials, modular and interchangeable components.
Pour une présentation culinaire à usage multiple
et créative à différents moments de la journée du petit-déjeuner à l’apéritif, du dîner à la démonstration culinaire - un parfait mélange d’éléments pour bars et restaurants stylés et branchés. Une synthèse de la nouvelle vision de la présentation simple et élégante des créations des chefs les plus exigeants. Un jeu simple et inventif associant des composants de valeur, modulables et interchangeables.
Para una presentación de los alimentos versatil
y creativa en los diferentes momentos del día - desde el desayuno al aperitivo, de la cena al food design, una combinación perfecta de elementos pensados para locales so sticados y de diseño. Una sistesis de las nuevas visiones del servicio minimalista y elegante para las creaciones de los chefs más exigentes. Un juego simple y original de componentes de materiales preciados, modulares e intercambiables.
Für eine vielseitige und kreative Präsentation der
Speisen zu unterschiedlichen Tageszeiten vom Frühstück bis zum Aperitif, vom Dinner bis zum Anrichten der Speisen, eine perfekte Mischung verschiedener Elemente gedacht für trendige Bars und Restaurants. Eine Kombination neuer Möglichkeiten einer schlichten und einfachen Präsentation der anspruchsvollen Kreationen der Chefköche. Eine einfache und doch fantasievolle Art hochwertige Materialien, Module und auswechselbare Komponenten zu kombinieren.
Ginco Food design
Per una presentazione del cibo versatile e creativa
in momenti diversi della giornata, dalla colazione all’aperiti- vo, dalla cena a servizi di food design. Una combinazione per- fetta di elementi pensati per locali so sticati e di tendenza. Una sintesi della nuova visione del servizio mini- mal ed elegante per le creazioni degli chefs più esigenti. Un gioco semplice ed estroso di componenti dai materiali pregiati, mo- dulari ed intercambiabili.
223


































































































   221   222   223   224   225